Jonix Cube luchtreinigers in wit en zwart

Jonix Cube

Thuis en op het werk schone lucht inademen? Dat kan!

De Jonix Cube combineert stijlvol design met hoge functionaliteit en is geschikt voor gebruik in huis, praktijk en kantoor, maar ook in wachtkamers, tandartspraktijken, kapperszaken, winkels, verpleeghuizen, scholen en restaurants.

Het ontwerp en de geavanceerde ionisatietechnologie met behulp van Koude Plasma zijn ideaal om bacteriën, schimmels, virussen, verontreinigende stoffen en geuren te verwijderen.

De Cube creëert de ideale omstandigheden voor het menselijk lichaam. Dankzij de ionisatie ervaart men een prettiger leefmilieu. 

De innovatieve technologie van de Jonix Cube zorgt er voor dat er geen extra filters nodig zijn. Hierdoor zijn gebruiks- en onderhoudskosten extreem laag.

Gezond wonen en gezond werken

Jonix Cube is een actieve luchtreiniger die gebruik maakt van geavanceerde Koude Plasma technologie. De Cube helpt snel en effectief tegen luchtjes, pollen, elimineert 99,9% van de virussen, bacteriën en werkt effectief tegen vluchtige organische stoffen (VOC’s). 

Recent wetenschappelijk onderzoek van de universiteit van Padova heeft aangetoond dat, bij gebruik van Jonix Cube, covid-19 virusdeeltjes voor 99,9% verwijderd worden uit de lucht. De Jonix Cube beschermt je in iedere ruimte waar hij staat tegen microbiële besmetting via de lucht.

Luchtverontreiniging heeft een directe invloed op de vitale functies van ons lichaam en ons vermogen ons goed te voelen. De Cube creëert ideale omstandigheden voor het lichaam en verbetert de algehele gezondheidstoestand. Het vermindert ademhalingsmoeilijkheden bij allergische en astmatische mensen, verbetert de ademhalingsfunctie bij astma, verbetert vitale functies en verhoogt zuurstofopname door het lichaam.

 

Jonix thuis | Zwart en wit
Jonix luchtreiniging eigenschappen
Video afspelen

Technologie

Jonix Cube gebruikt een geavanceerd oxidatieproces voor de decontaminatie van lucht veroorzaakt door niet-thermisch plasma, ook wel Koude Plasma genoemd.

Koude Plasma is een fysisch fenomeen dat bij kamertemperatuur wordt gegenereerd. Plasma is een geïoniseerd gas dat bestaat uit verschillende elektrisch geladen deeltjes: ionen, atomen en moleculen van organische en chemische oorsprong die met elkaar botsen en oxiderende deeltjes produceren.

Dit wordt momenteel beschouwd als de veiligste en meest effectieve manier om verontreinigende stoffen af te breken.

Jonix Cube is een apparaat dat de lucht reinigt in de kamer waarin het zich bevindt, waardoor bacteriën, schimmels en virussen die aanwezig zijn in drukke maar ook huishoudelijke omgevingen worden geëlimineerd. De Cube is daarom in zeer veel sectoren inzetbaar.

Jonix Cube luchtreiniger - Zwart

Afmetingen mm: 238 L x 238 B x 260 H
Gewicht kg: 4
Lucht debiet m3/h: 40
Voor oppervlakken tot: 85 m2
Max. opgenomen vermogen: 10 W
Aansluiting: 230 V /~/ 50 Hz
Kleur: Zwart

Jonix Cube luchtreiniger - Wit

Afmetingen mm: 238 L x 238 P x 260 H
Gewicht kg: 4
Lucht debiet m3/h: 40
Voor oppervlakken tot: 85 m2
Max. opgenomen vermogen: 10 W
Aansluiting: 230 V /~/ 50 Hz
Kleur: Wit

Cube op balie van hotelreceptie
Cube in hotelkamer
Cube op aanrechtblad in keuken
Cube in de keuken met vrouw die bezig is op haar tablet
Cube bij manicure
Cube bij dierenarts
  • JONIX products are certified:

    JONIX products are certified:

    Biosafe Certificering