Jonix Mate collectie

Jonix Mate serie

Milieuvriendelijk en effectief

Jonix Mate, Minimate en Maximate zijn  luchtfiltratie- en ontsmettingsapparaten die gebruik maken van ionisatie met behulp van Koude Plasma technologie.

De systemen zijn ontworpen om standalone te functioneren. De drie filterniveaus, variërend van G4, F7, F9 tot HEPA13,  en de reinigingsfunctie zorgen voor absolute filtratie van stof in de lucht en elimineren tot wel 99,9% van de bacteriën, virussen en schimmels. De intuïtieve software zorgt voor een eenvoudige bediening en maakt de Mate serie erg gebruiksvriendelijk.

Schone lucht

Jonix Maximate, Mate en Minimate zijn mobiele filtratie-en ontsmettings-apparaten. De neutralisatie van verontreinigende stoffen vindt plaats in maximaal 60 minuten na het starten van het apparaat. De continue werking voorkomt de verspreiding van tijdens de werkzaamheden gegenereerde verontreinigingen. Tevens wordt een microklimaat en het omgevingscomfort gegenereerd dat gunstig is de vermindering van werk gerelateerde stress met het oog op de bescherming en de bevordering van de gezondheid op de werkplek.

Video afspelen
Jonix Mate design

Design

Jonix Mate heeft een compact ontwerp en neemt de ruimte van een kleine kast in om beter te integreren in de omgeving.

Jonix Mate, Minimate en Maximate zijn de meest milieuvriendelijke systemen om de lucht te zuiveren.

Ze zijn ideaal voor omgevingen waar absolute filtratie van zwevend stof en bacteriële decontaminatie in lucht en op oppervlakken vereist zijn. Ze gebruiken geen chemicaliën en produceren geen schadelijke afvalstoffen. Ze kunnen worden gebruikt in aanwezigheid van mensen om een constante reiniging van de omgeving te garanderen. Als alternatief kunnen ze worden gebruikt als hulpmiddel voor het snel ontsmetten van kamers.

De Jonix Mate serie filteren de lucht op een absolute manie. Ze zuiveren en reinigen continue. Dit maakt het mogelijk om het volume van de lucht dat door gecentraliseerde systemen wordt behandeld te verminderen en zo de energiekosten te verlagen.

Technologie

De Jonix Mate series maakt gebruik van een geavanceerd oxidatieproces voor het reinigen van de lucht door middel van Koude Plasma technologie. Koude plasma is een fysisch fenomeen dat bij kamertemperatuur wordt gegenereerd.

Plasma is een geïoniseerd gas dat bestaat uit verschillende elektrisch geladen deeltjes: ionen, atomen, moleculen van organische en chemische oorsprong die met elkaar botsen en oxiderende deeltjes produceren. Het wordt beschouwd als het veiligste en meest effectieve proces om verontreinigende stoffen af te breken.

Luchtreinigingsapparatuur Jonix Mate, Minimate en Maximate met Koude Plasma  technologie worden gebruikt voor de reiniging van lucht en oppervlakken in elke omgeving die hoge hygiënische normen vereist.

Jonix Mate technologie
Jonix Mate technische specificaties

Technische specificaties

De werking van de Jonix Mate, Minimate en Maximate is microprocessor gestuurd. Hiermee kunnen de bedrijfscycli worden aangepast en alle functies kunnen worden aangestuurd.

Tik op het bedieningspaneel op de beschrijvende pictogrammen om functies in te stellen en weer te geven. De instellingen kunnen op een gemakkelijke en intuïtieve manier met behulp van het display worden geprogrammeerd.

Jonix Mate, Minimate en Maximate zijn compact, flexibel en stil en verminderen snel de bacteriologische en fijnstofbelasting.

Jonix minimate

MINIMATE

Afmetingen mm: 560 L x 460 P x 1060 H
Gewicht kg: 65
Lucht debiet m3/h: 400 – 2000
Max. opgenomen vermogen (W): 600
Aansluiting 230 V /~/ 50 Hz

Jonix minimate

MATE

Afmetingen mm: 678 L x 700 P x 2035 H
Gewicht kg: 175
Lucht debiet m3/h: 500 – 3000
Max. opgenomen vermogen (W): 800
Aansluiting: 230 V /~/ 50 Hz

Jonix maxi mate

MAXIMATE

Afmetingen mm: 1305 L x 715 P x 2165 H
Gewicht kg: 220
Lucht debiet m3/h: 1500 – 6000
Max opgenomen vermogen (W): 2800
Aansluiting: 230 V /~/ 50 Hz.

Jonix Mate geinstalleerd in een fabriek
Jonix Mate geinstalleerd in een verzorginshuis
Jonix Mate geinstalleerd in een ziekenhuis
Jonix Mate geinstalleerd in een hotel
Jonizx Mate geinstalleerd bij een kapper
Jonix Mate geinstalleerd bij een dierenarts
  • JONIX products are certified:

    JONIX products are certified:

    Biosafe Certificering