Jonix Steel

Jonix Steel

De JONIX Steel is gemaakt van AISI304 roestvast staal en kan eenvoudig geïnstalleerd worden.

Jonix Steel elimineert biologische- en chemische verontreinigingen en geuren uit alle omgevingen die hoge hygiëne standaarden in kleine ruimtes vereisen. Dankzij zijn innovatieve technologie heeft Jonix Steel geen additionele filters nodig. Dit helpt om beheer en onderhoudskosten laag te houden. Jonix Steel garandeert een continue reinigende werking, ook tijdens het uitvoeren van werkzaamheden.

De biocidale werking en neutralisatie van verontreinigende stoffen is meetbaar na de eerste gebruiksuren. De continue werking van het apparaat voorkomt de verspreiding van bacteriële besmetting die tijdens werkzaamheden kunnen onstaan.

Schone lucht

Jonix Steel is een actief luchtreinigings- en ontsmettingsapparaat. Het  maakt gebruik van de geavanceerde Koude Plasma technologie om bacteriën, schimmels, virussen, vluchtige organische componenten (VOC’s) en geuren te elimineren.

De Jonix Steel creëert de ideale omstandigheden voor het lichaam en zorgt voor de beste hygiënische omstandigheden van lucht en oppervlakken. Het voorkomt en bestrijdt de verspreiding van bacteriën en virussen in de lucht, waardoor het risico op besmetting voor mensen en processen actief wordt verkleind. 

Schone lucht met Jonix Steel
Jonix steel design

Design

De opmerkelijke veelzijdigheid en de verschillende bevestigingsmogelijkheden zorgen ervoor dat het apparaat zich aan alle omgevingen kan aanpassen en in kleine ruimtes kan worden geïnstalleerd.

Afhankelijk van de behoefte kunnen de Jonix Steel apparaten eenvoudig aan de muur (in horizontale of verticale positie) en aan het plafond worden bevestigd.

De Jonix Steel is gemaakt van AISI 304 roestvast staal, een technisch hoogwaardig materiaal dat ook in operatiekamers wordt gebruikt vanwege de hygiënische en corrosie werende eigenschappen.

Technologie

De Jonix Steel gebruikt een geavanceerd oxidatieproces voor het reinigen van de lucht door middel van Koude Plasma technologie. Koude plasma is een fysisch fenomeen dat bij kamertemperatuur wordt gegenereerd.

Plasma is een geïoniseerd gas dat bestaat uit verschillende elektrisch geladen deeltjes: ionen, atomen, moleculen van organische en chemische oorsprong die met elkaar botsen en oxiderende deeltjes produceren. Het wordt beschouwd als het veiligste en meest effectieve proces om verontreinigende stoffen af te breken.

Jonix Steel actieve luchtreinigers met Koude Plasma techniek worden gebruikt voor het reinigen van de lucht en oppervlakken in alle ruimtes die zeer hoge hygiënestandaarden vereisen.

Jonix steel technologie

Technische Specificaties

Jonix Steel 1c

STEEL 1C

Afmetingen mm:
190 L x 150 P x 375 H
Gewicht kg: 5
Lucht debiet m3/h: 160
Max. opgenomen vermogen (W): 33
Aansluiting: 230 V /~/ 50 Hz
Voor oppervlakken tot: 105 m3

Jonix Steel 2c

STEEL 2C

Afmetingenmm:
320 L x 260 P x 400 H
Gewicht kg: 9
Lucht debiet m3/h: 160
Max. opgenomen vermogen (W): 36
Aansluiting: 230 V /~/ 50 Hz
Voor oppervlakken tot: 200 m3

Jonix Steel 4c

STEEL 4C

Afmetingen mm:
320 L x 260 P x 400 H
Gewicht kg: 9
Lucht debiet m3/h: 160
Max. opgenomen vermogen (W): 37
Aansluiting: 230 V /~/ 50 Hz
Voor oppervlakken tot: 500 m3

Jonix Steel 2f

STEEL 2F

Afmetingen mm:
310 L x 260 P x 750 H
Gewicht kg: 14
Lucht debiet m3/h: 320
Max. opgenomen vermogen (W): 65
Aansluiting: 230 V /~/ 50 Hz
Voor oppervlakken tot: 1000 m3

Jonix Steel 4f

STEEL 4F

Afmetingen mm:
310 L x 260 P x 750 H
Gewicht kg: 15
Lucht debiet m3/h: 320
Max. opgenomen vermogen (W): 67
Aansluiting: 230 V /~/ 50 Hz
Voor oppervlakken tot: 2000 m3

Jonix Steel bij dierenarts
Jonix Steel in koelcel
  • JONIX products are certified:

    JONIX products are certified:

    Biosafe Certificering