JONIX VOOR VERPLEEGHUIZEN, ZIEKENHUIZEN, ZORGINSTELLINGEN EN PRAKTIJKRUIMTES

De luchtkwaliteit in zorginstellingen is enorm belangrijk. Niet alleen als het gaat om de gezondheid van bewoners, maar ook als het gaat om de gezondheid van bezoekers en personeel. Virussen kunnen gemakkelijk door de lucht worden overgedragen. Zo kan één besmet persoon de oorzaak zijn van een hele reeks besmettingen.

Ook het welzijn van bewoners kan beïnvloed worden door de luchtkwaliteit. Dit kan onder meer het geval zijn wanneer er vervelende geuren aanwezig zijn. Het tegengaan van deze geuren kan de kwaliteit van leven in zorginstellingen aanzienlijk verbeteren.

Het actieve ionisatieproces van Jonix luchtreinigers bestrijdt virussen en geuren, maar ook bacteriën, schimmels en vluchtige organische stoffen. Bovendien heeft wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat Jonix Koude plasma technologie ingezet kan worden als er sprake is van resistente bacteriën ( zie blog). En heeft wetenschappelijk onderzoek laten zien dat Jonix apparatuur covid-19 deeltjes voor 99,9% uit de lucht verwijdert. Zo kan Jonix-apparatuur voor diverse doeleinden in de zorg worden ingezet. Of het nu gaat om het bestrijden van geuren of het voorkomen van ziektes.

Jonix Koude plasma technologie is een effectieve en milieuvriendelijke aanvulling op bestaande reinigingsmethodes. Er wordt geen gebruik gemaakt van chemicaliën. Ook kan Jonix eenvoudig ingezet worden. Er is al een klein model Jonix, de Cube, dat gebruikt kan worden in een behandelkamer of wachtkamer maar er zijn ook mogelijkheden om Jonix in te bouwen in bestaande ventilatiesystemen. Welk model Jonix het beste toegepast kan worden hangt af van de grootte van de ruimte, het doel van de ruimte en of er veel mensen in de ruimte tegelijkertijd aanwezig zijn. De wachtkamer van een huisarts vraagt uiteraard om een andere oplossing dan een operatiekamer in een ziekenhuis of een huiskamer in een verpleeghuis.

Heb je vragen neem dan contact met ons op. Wij denken graag mee !

 

Welk product?

Jonix Cube

Ontgeur en ontsmet de kamers van bewoners, elimineer stress door intolerantie voor de omgeving. Verbeter de waargenomen kwaliteit, voorkom de verspreiding van seizoensziekten en verminder zo de afwezigheid van operators als gevolg van ziekte en via de lucht overgedragen infecties

Jonix Cube luchtreinigers in wit en zwart
Jonix Mate collectie

Jonix Maximate, Mate en Minimate

Maximate en Mate

Ontsmetten en ontgeuren van de gemeenschappelijke ruimtes en multifunctionele ruimtes, waardoor stress door intolerantie voor het milieu wordt geëlimineerd. Verbeter de waargenomen kwaliteit.

Minimate

Ontsmetten en ontgeuren van de gemeenschappelijke ruimtes en multifunctionele ruimtes, waardoor stress door intolerantie voor het milieu wordt geëlimineerd. Verbeter de waargenomen kwaliteit.

Jonix Mate geinstalleerd in een ziekenhuis
Jonix Mate geinstalleerd in een verzorginshuis
  • JONIX products are certified:

    JONIX products are certified:

    Biosafe Certificering