Thuis

Gezond wonen & gezond werken

Haal diep adem, je bent thuis!

Ons huis is de plek waar we thuiskomen, tot rust komen, huiswerk maken, werken maar ook vrienden en familie ontvangen. Maar hoe gezond is het binnenklimaat in ons huis? We weten inmiddels allemaal dat gezond eten en voldoende bewegen belangrijk zijn voor onze gezondheid, maar over het belang van het inademen van schone en gezonde lucht is veel minder bekend. Het inademen van schone gezonde lucht heeft een direct effect op onze gezondheid.

Jonix luchtreinigers creëren de ideale omstandigheden voor het lichaam en zorgen voor een verbetering van de gezondheid. Ze bieden verlichting aan mensen met ademhalingsmoeilijkheden, astma, allergieën en hooikoorts. De vitale functies en de zuurstofopname worden verbeterd.

.

Welk product?

Jonix Cube

Waarvoor kan ik een Jonix Cube thuis gebruiken?

Om luchtverontreinigingen te verwijderen die worden veroorzaakt door meubels en bouwmaterialen. In de keuken om kookluchtjes te elimineren. In de woonkamer om het comfort te verbeteren, geurtjes te verminderen en ontspanning te bevorderen. In slaapkamers om de slaapkwaliteit te verbeteren, snurken en slaapapneu te verminderen. In kelders en garages om schimmelvorming en geurtjes te verminderen. Om ademhalingsfuncties te verbeteren, de verspreiding van infectieziekten te verminderen en werkgerelateerde stress te verminderen.

Jonix Cube luchtreinigers in wit en zwart
Cube op aanrechtblad in keuken
Cube in de keuken met vrouw die bezig is op haar tablet
  • JONIX products are certified:

    JONIX products are certified:

    Biosafe Certificering